Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Blog
20.04.2020
420 aneb svátek konopí
20.4. Mezinárodní den Marihuany číst celé
25.03.2020
Je CBD legální?
Jak je to se zákony a produkty z konopí v ČR? číst celé
15.03.2019
Těžko uvěřit, ale je to tak: Vědci potvrdili, že marihuana posiluje imunitní systém a bojuje tak proti rakovině!
Vědci již dlouho tvrdí, že marihuana posiluje imunitní systém a bojuje tak proti rakovině, píše Daily Mail. Pokusy na myších prokázaly: konopí zabí... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnost mdee s.r.o., se sídlem Podhorska 111, Jablonec nad Nisou, IČ 07200714,. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

420 aneb svátek konopí
20.04.2020
420 aneb svátek konopí
20.4. Mezinárodní den Marihuany číst celé
Je CBD legální?
25.03.2020
Je CBD legální?
Jak je to se zákony a produkty z konopí v ČR? číst celé
Těžko uvěřit, ale je to tak: Vědci potvrdili, že marihuana posiluje imunitní systém a bojuje tak proti rakovině!
15.03.2019
Těžko uvěřit, ale je to tak: Vědci potvrdili, že marihuana posiluje imunitní systém a bojuje tak proti rakovině!
Vědci již dlouho tvrdí, že marihuana posiluje imunitní systém a bojuje tak proti rakovině, píše Daily Mail. Pokusy na myších prokázaly: konopí zabí... číst celé

 

©2020 SaturnCbd
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz